123Recept.nl

Kalfsentrecote met druiven en noten

March 5th, 2014

Sharing is caring!

 

  • Aantal personen: 4
  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Voedingswaarden: Niet bekend
  • Tags:
  • versgemalen peper, witte druiven, vleesbouillon, komijnzaadjes.
 Kalfsentrecote met druiven en noten

Ingrediënten

  • 4 kalfsentrecotes (op kamertemperatuur)
  • Zout en versgemalen peper
  • 500 g gesneden witte kool
  • 1 venkelknol, geschaafd
  • 2 theel. komijnzaadjes (of 1 theel. komijn­poeder
  • 125 ml vleesbouillon
  • 50 g walnoten, grof gehakt
  • Ca. 20 witte druiven
  • Aluminiumfolie

Bereiden

Bestrooi de kalfsentrecotes met zout en peper.Kook de witte kool met de venkel en komijnzaadjes en een snufje zout gaar. Verhit de boter in een koekenpan en bak de entrecotes circa 6 minuten. Draai ze halverwege de baktijd om. Schep het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Voeg de bouillon, de walnoten en druiven aan het braadvocht toe. Laat alles enkele minuten sudderen. Verdeel het vlees over de borden en schep noten, druiven en jus erop. Schep de witte kool ernaast.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Recent Posts

Rubrieken

Links

Nieuwste recepten

Koolhydraatarme recepten

Bezig met gezonder leven? Al verdiept in koolhydraatarm eten? Proberen? Vind hier koolhydraatarme recepten